שלח הודעה
פרטי התקשרות
יש לך שאלות כיצד אנו יכולים לעזור לחברה שלך? שלח לנו דוא"ל ואנחנו ניצור קשר תוך זמן קצר.
טבעונים וצמחוניים, אולי עדיף שתמשיכו הלאה ותדלגו על הכתבה הבאה… לרגל יום העצמאות הקרב ובא, אנחנו רוצים להמליץ לכם על סוגי אלכוהול שילכו הכי טוב לצד הבשרים הנצלים על המנגל. בעצם, גם צמחוניים וטבעוניים אוהבים אלכוהול ואולי אפילו אוהבים אוכל, אז יש לכם למה להישאר כאן.
אנחנו הישראלים אוהבים להדליק מנגל ולהעמיס בשרים כמו המבורגרים, נקניקיות, סטייקים ושיפודים על רשת הצלייה, ולהאזין לרחש הגחלים המתלקחים, בזמן שכל אלו הופכים למטעמים מפוצצים בטעם ובארומות מעוררות תיאבון. בתכלס, כל יום שבת או חג הוא הזדמנות להדליק את הגריל ולערוך סעודת בשרים, שהיא לא רק טעימה בטירוף, אלא גם יחסית קלה למדי להכנה, כאשר את העבודה הקשה באמת עושה המנגל. כל מה שצריך זה להוסיף כמה סלטים שווים, חומוס, פיתות אולי ואיזה קינוח קטן שלא יתפוס הרבה מקום בבטן המלאה – ויש לנו את זה. זה למעשה, אחד הטריקים הישנים בספר, כאשר רוצים לפנק את בני המשפחה או האורחים בארוחה מרשימה וכייפית, ולא לעמוד שעות על הסירים ולהתמודד עם ערימות של כלים בסוף…
עכשיו, עם בוא האביב, אין תקופה מושלמת יותר לשבת בחוץ, במרפסת, בגינה או בחצר, וליהנות ממזג אוויר מושלם, אוכל טעים, ואלכוהול שישלים גם את הטעמים וגם את האווירה. הכנו לכם כמה המלצות לסוגי אלכוהול שבאים טוב במיוחד עם בשרים, וכל מה שצריך כדי שאלו יגיעו אליכם עד הבית, הוא להיכנס לאתר משלוחי אלכוהול הזה. כמה קליקים וזה אצלכם בפתח הבית.
אם נשחק משחק של אסוציאציות ונגיד לכם "יין אדום", סביר שלחלק לא קטן מכם יקפוץ לראש השילוב עם אוכל טוב, ובמיוחד עם מנות בשריות. מדובר בקלאסיקה של כל הזמנים, כהשמועה אומרת שכבר לפני אלפי שנים נהגו ללגום מן האדום אדום הזה לצד סעודות מפוארות בחצרות המלכות. הטעם העז והנוכח יחסית של היין האדום, עובד מעולה כ"קונטרה" למנות בשרים בעלות טעם מורכב, ובמיוחד סטייקים משובחים שיושנו כמו שצריך. אם זה לא מספיק, יש אפילו הצדקה בריאותית לשתות יין אדום לצד בשר, מאחר ונוגדי החמצון שביין מנטרלים את הרדיקלים החופשיים שבבשר ובנוסף, צריכה מתונה של יין אדום גם מיטיבה עם רמת הכולסטרול בדם, ובכך מאזנת את רמת הכולסטרול הגבוהה שבשר בקר בדרך כלל מכיר.
בקיצור, יש לכם את כל הסיבות ללגום יין אדום עז טעם, משובח וטוב לבריאות, לצד הבשר הצלוי של יום העצמאות או של כל מועד אחר.
כמה סוגי יין אדום מומלצים:
הצרפתים ידועים בחיבתם ליין אדום, וגם נטייתם לקולינריה משובחת. היין הצרפתי הזה העשוי בלנד מבוסס מרלו עם מעט קברנה וסירה, והוא פירותי ובעל ארומות של פירות יער ושוקולד, הודות ליישון שעבר במהלך מספר חודשים בחביות עץ.
מחיר – ₪48
להזמנה הקליקו כאן
הספרדים בהחלט יודעים לחגוג, ולא תמצאו אותם בלי כוס יין ביד, גם אם מדובר בשעות הצהריים המוקדמות. היין הזה הוא תוצר של פרויקט ייחודי של היקב, הנותן כבוד לזן הגראנש בריוחה. יין ים תיכוני מובהק, עשיר בפרי ותבלינים, בשל וקטיפתי ובעל סיומת מתמשכת.
מחיר ₪47
להזמנה הקליקו כאן
אם כבר מדברים על חגיגות, האיטלקים ממש יודעים לחגוג את החיים, במיוחד כשמדובר בקולינריה מדויקת ויין שיישמח לבב אנוש. היין הזה הוא תוצר של מסורת עתיקה ומפוארת. הוא עשיר בארומות פרי יער וטאנינים קטיפתיים. עשוי בלנד מקומי המתיישן כשנה בחביות עץ.
מחיר בקבוק 750 מ"ל – ₪70
להזמנה הקליקו כאן
אם אתם לא טיפוסים של יין, וגם אם כן, אבל אולי קצת כבד לכם מסיבת "על-האש" עם יין, בירה היא ללא ספק התשובה עבורכם. המשקה הקליל והצונן הזה בא טוב במיוחד באירועי צהריים מרובי משתתפים, כאשר הוא מתאים במיוחד כליווי של נקניקיות והמבורגרים, כמו שלמדנו מחברינו הבווארים, שכנראה יודעים מה הם עושים… אם אתם מארחים, כמובן שאין להסתפק בשישיית בירות (מי שותה בירה אחת?) ומומלץ להצטייד במארז בירה, שגם ישתלם לכם יותר וגם אולי ישארו לכם כמה ספיירים במקרר לחגיגות ההמשך הפרטיות שלכם בבית.
הנה שני מארזי בירות שווים במיוחד, שניתן להשיג כאן:
כבר הרבה זמן שאין לנו ממש אפשרות לטוס, ולהנות באיזה "ביר גארדן" בווארי. אז הבירה הזאת תיקח אותנו הכי קרוב לזה – מארז בירת חיטה איכותית המיוצרת בתהליך הכולל שתי תסיסות, כשהתסיסה השנייה נעשית בתוך בקבוקים או חביות על פי השיטה המקובלת בייצור שמפניה. העננות נוצרת על ידי העשרת שמרי הבירה. מדובר במהדורה מוגבלת בשיתוף פעולה עם יורגן קלופ, מנהל קבוצת הכדורגל האגדית – ליברפול.
500 מ”ל | 5.3%
מחיר מארז – ₪192
להזמנה הקליקו כאן
ביום העצמאות זה הזמן למוצרים מקומיים. מארז ובו 24 בקבוקי בירה ישראלית בוטיקית איכותית. בירת אייל מלתת קלוי, העוברת תסיסה שניה בבקבוק ואינה מסוננת. עשירה במיוחד ובעלת טעמי מאלט מודגשים.
330 מ”ל | 6.40%
מחיר מארז – ₪269
להזמנה הקליקו כאן